• Views 9152
  • Likes
  • Rating 12345
Kapela

Bolnišnica ima kapelo imenovano Marija zdravje bolnikov, ki je bila zgrajena v letu 1996. Kapela se nahaja v kletni etaži v srednjem traktu glavnega bolniškega objekta, nasproti laboratorija.
V kapeli je sv. maša vsak četrtek ob 16.30. Duhovnik je v kapeli na voljo vsak četrtek od 15. ure dalje.

Kiosk

Kiosk se nahaja v samostojni stavbi na levi strani glavne bolniške stavbe. Ima nadkriti del z mizami na prostem in manjši pokriti del z mizami. Kiosk nudi osnovne artikle za osebno nego in pribor, tople in hladne brezalkoholne napitke, cigarete, sadje, sladke priboljške …
Obratovalni čas kioska: vsak delovni dan od 8. ure do 11. ure in od 13. do 16. ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih od 13. do 15. ure.

Otroško igrišče – mini golf – odbojka – rusko kegljišče

Otroško igrišče se nahaja na levi strani parka. Igrišče je opremljeno z nekaj igrali, ki jih naj otroci uporabljajo pod nadzorom staršev ali skrbnikov.

Mini golf je zanimivost parka že od leta 1965 in ima 16 prog. Zainteresirani lahko uporabijo lastno palico in žogice ali pa si le-te v dopoldanskem času izposodijo v delovni terapiji.

Igrišče za odbojko je na voljo v senčnem delu parka in je namenjeno predvsem organizirani rekreaciji pacientov v okviru delovne terapije ali v popoldanskem prostem času.

Rusko kegljišče se nahaja v neposredni bližini igrišča za odbojko in košarko. Ključ omarice s keglji je v dopoldanskem času na voljo v delovni terapiji, v popoldanskem času pa pri osebi, odgovorni za rekreacijo.