• Views 11322
  • Likes
  • Rating 12345

Prosto delovno mesto za zdravnika specialista psihiatrije

V Psihiatrični bolnišnici Vojnik se že dlje časa soočamo z velikim pomanjkanjem kadra v Zdravniški službi.

Zelo veseli bi bili vaše prijave na prosto delovno mesto. Nudimo takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas v prijetnem in urejenem bivalnem okolju bolnišnice, ki po mnenju naših pacientov že od nekdaj slovi kot najbolj prijazna psihiatrična ustanova v slovenskem prostoru.

Vse dodatne informacije so na povezavi: zaposlovanje

Morebitna dodatna vprašanja naslovite na elektornski naslov tajnistvo@pb-vojnik.si.

Veselimo se vaše odločitve, da nas spoznate.


3. redna seja Sveta zavoda Psihiatrične bolnišnice Vojnik

Včeraj, 24. 3. 2021, je potekala 3. redna seja Sveta zavoda Psihiatrične bolnišnice Vojnik. Potrjena sta bila mandata dveh novih članov. Nova člana Sveta zavoda PB Vojnik sta Lidija Eler Jazbinšek, predstavnica ustanovitelja, in Dražen Levojević, predstavnik ustanovitelja.

Svet zavoda Psihiatrične bolnišnice Vojnik je sprejel Letno poročilo za leto 2020. Člani so se seznanili s Poročilom o izvedbi notranjega redividarja v JZ PB Vojnik za leto 2019 in s problematiko oziroma oceno stanja prostorov specialistične ambulante Psihiatrične bolnišnice Vojnik. Svet zavoda je vodstvu predlagal, da poskušajo najti čim prejšnjo rešitev za prostorsko ureditev specialistične ambulante bolnišnice. Svet zavoda je obravnaval tudi dopise reprezentativnih sindikatov in zdravnikov.


Objava – prosto delovno mesto – strokovni direktor zavoda

Objavljamo prosto delovno mesto strokovnega direktorja zavoda.
Razpisna dokumentacija: Objava strokovni direktor zavoda 4. 9. 2020


Prepoved obiskov v PB Vojnik

Spoštovani obiskovalci,

zaradi trenutne epidemiološke slike v državi od jutri, 4. 7. 2020, in do preklica velja v PB Vojnik prepoved obiskov na vseh oddelkih bolnišnice.

Za Krizni štab: direktor Marjan Javornik, univ. dipl. ekon.


Splošna navodila za prvi pregled v specialistični ambulanti Psihiatrične bolnišnice Vojnik

Spoštovani,

za prvi pregled v specialistični ambulanti Psihiatrične bolnišnice Vojnik se lahko naročite vsak delovni dan na telefonski številki 03/7800 160 od 8:00 do 12:00 ure.

Zaradi narave dela svetujemo, da se naročite po telefonu ali po elektronski pošti spec.ambulanta@pb-vojnik.si. Uvrstili vas bomo na čakalni seznam v skladu s stopnjo nujnosti, ki je označena na vaši napotni listini.

Prosimo vas, da na pregled ne prihajate več kot 15 min pred navedenim terminom.

Na prvi pregled prinesite s seboj zadnje izvide nevrologa in/ali internista ter izvide opravljenih slikovnih diagnostičnih preiskav glave (CT, MRI ali drugo). Te izvide prinesite v primeru, da ste jih že predhodno opravili.

S seboj imejte seznam zdravil, ki jih prejemate.

Obveščamo vas tudi, da urgentna ambulanta deluje neprekinjeno 24 ur na dan. Namenjena je pacientom z nujnimi psihiatričnimi stanji.

Vse ostale informacije o delu specialistične ambulante najdete v rubriki »Za paciente in svojce« na spletni strani Psihiatrične bolnišnice Vojnik.


1. konstitutivna seja Sveta zavoda PB Vojnik

Včeraj, 11. 6. 2020, je potekala konstitutivna seja Sveta zavoda Psihiatrične bolnišnice Vojnik. Za predsednika Sveta zavoda je bil izglasovan mag. Marjan Ferjanc, predstavnik ustanovitelja, za namestnico predsednika pa Urška Poček, predstavnica zaposlenih v PB Vojnik. Člani Sveta zavoda so se seznanili s Poročilom o delu inventurnih komisij za leto 2019, sprejeli so Letno poročilo za leto 2019 in Program dela in finančni načrt za leto 2020.

 


Obvestilo za javnost

Spoštovani,

sporočamo vam, da so v Psihiatrični bolnišnici Vojnik ponovno odprti vsi oddelki. Trudimo se, da delo spet poteka po ustaljenih strokovnih smernicah.

Bodo pa nekateri varnostni ukrepi, ki so bili sprejeti v času epidemije, še nekaj časa v veljavi zaradi ohranjanja zdravja pacientov in osebja.

Če potrebujete ambulantno ali hospitalno obravnavo v naši bolnišnici, nas kontaktirajte.


Srečanje z upokojenimi sodelavkami in sodelavci

Včeraj, 23. januarja 2020, smo se tradicionalno družili z našimi sodelavci, ki uživajo zaslužen pokoj. Bili smo veseli snidenja, si delili nasmehe, objeme in informacije, kaj je novega od našega zadnjega srečanja. Za dokaz, da je bilo luštno, pa prilagamo tudi fotografijo.


Povabilo k javnemu zbiranju ponudb – parkovni traktor s priključki

Vse zainteresirane vabimo k oddaji ponudbe za rabljeno opremo – parkovni traktor s priključki. Prilagamo dokumentacijo:

JAVNO ZBIRANJE PONUDB

PONUDBA ZA ODKUP ODPISANE VRTNARSKE OPREME – OBRAZEC

SLIKE TRAKTORJA IN OPREME


Dobrodelna akcija v Psihiatrični bolnišnici Vojnik

Na pobudo tima PZS in NO je v mesecu decembru stekla dobrodelna akcija. Odzvalo se je veliko zaposlenih v bolnišnici in zaradi tega smo lahko z osnovnimi živili in prazničnimi dobrotami obdarili šest socialno ogroženih ljudi. Predbožična dobrodelna akcija je tako dobro uspela, da jo bomo gotovo še ponovili.


Older Entries »