• Views 10532
  • Likes
  • Rating 12345

Informacije za svojce pacientov, premeščenih na Oddelek za podaljšano bolnišnično zdravljenje (COVID-19)

Spoštovani,

posredujemo vam kontaktne podatke za pridobitev informacij o pacientih, ki so premeščeni na Oddelek za podaljšano bolnišnično zdravljenje (COVID-19) v PB Vojnik.

ZDRAVSTVENO OSEBJE: tel. št. 03 7800 228;

ZDRAVNIK: (Valentina Winkler Skaza, dr. med., spec. psih., in Petra Simoniti, dr. med., specializantka psih.): tel. št. 03 7800 191 ali 051 652 519 (od ponedeljka do petka od 10. do 12. ure);

SOCIALNA SLUŽBA: (Tanja Petelinek Hohler, univ. dipl. soc. del., tanja.petelinek@pb-vojnik.si): tel. št. 03 7800 191 ali 051 652 519 (od ponedeljka do petka od 10. do 14. ure).

 


Spremenjeno delovanje Oddelka za zdravljenje bolezni odvisnosti

Spoštovani,

obveščamo vas, da zaradi trenutne epidemiološke situacije Oddelek za zdravljenje bolezni odvisnosti do preklica ne sprejema novih pacientov.

V. d. strokovnega direktorja: Valentina Winkler Skaza, dr. med., spec. psih.


Objava – prosto delovno mesto – strokovni direktor zavoda

Objavljamo prosto delovno mesto strokovnega direktorja zavoda.
Razpisna dokumentacija: Objava strokovni direktor zavoda 4. 9. 2020


Prepoved obiskov v PB Vojnik

Spoštovani obiskovalci,

zaradi trenutne epidemiološke slike v državi od jutri, 4. 7. 2020, in do preklica velja v PB Vojnik prepoved obiskov na vseh oddelkih bolnišnice.

Za Krizni štab: direktor Marjan Javornik, univ. dipl. ekon.


Splošna navodila za prvi pregled v specialistični ambulanti Psihiatrične bolnišnice Vojnik

Spoštovani,

za prvi pregled v specialistični ambulanti Psihiatrične bolnišnice Vojnik se lahko naročite vsak delovni dan na telefonski številki 03/7800 160 od 8:00 do 12:00 ure.

Zaradi narave dela svetujemo, da se naročite po telefonu ali po elektronski pošti spec.ambulanta@pb-vojnik.si. Uvrstili vas bomo na čakalni seznam v skladu s stopnjo nujnosti, ki je označena na vaši napotni listini.

Prosimo vas, da na pregled ne prihajate več kot 15 min pred navedenim terminom.

Na prvi pregled prinesite s seboj zadnje izvide nevrologa in/ali internista ter izvide opravljenih slikovnih diagnostičnih preiskav glave (CT, MRI ali drugo). Te izvide prinesite v primeru, da ste jih že predhodno opravili.

S seboj imejte seznam zdravil, ki jih prejemate.

Obveščamo vas tudi, da urgentna ambulanta deluje neprekinjeno 24 ur na dan. Namenjena je pacientom z nujnimi psihiatričnimi stanji.

Vse ostale informacije o delu specialistične ambulante najdete v rubriki »Za paciente in svojce« na spletni strani Psihiatrične bolnišnice Vojnik.


1. konstitutivna seja Sveta zavoda PB Vojnik

Včeraj, 11. 6. 2020, je potekala konstitutivna seja Sveta zavoda Psihiatrične bolnišnice Vojnik. Za predsednika Sveta zavoda je bil izglasovan mag. Marjan Ferjanc, predstavnik ustanovitelja, za namestnico predsednika pa Urška Poček, predstavnica zaposlenih v PB Vojnik. Člani Sveta zavoda so se seznanili s Poročilom o delu inventurnih komisij za leto 2019, sprejeli so Letno poročilo za leto 2019 in Program dela in finančni načrt za leto 2020.

 


Obvestilo za javnost

Spoštovani,

sporočamo vam, da so v Psihiatrični bolnišnici Vojnik ponovno odprti vsi oddelki. Trudimo se, da delo spet poteka po ustaljenih strokovnih smernicah.

Bodo pa nekateri varnostni ukrepi, ki so bili sprejeti v času epidemije, še nekaj časa v veljavi zaradi ohranjanja zdravja pacientov in osebja.

Če potrebujete ambulantno ali hospitalno obravnavo v naši bolnišnici, nas kontaktirajte.


Srečanje z upokojenimi sodelavkami in sodelavci

Včeraj, 23. januarja 2020, smo se tradicionalno družili z našimi sodelavci, ki uživajo zaslužen pokoj. Bili smo veseli snidenja, si delili nasmehe, objeme in informacije, kaj je novega od našega zadnjega srečanja. Za dokaz, da je bilo luštno, pa prilagamo tudi fotografijo.


Povabilo k javnemu zbiranju ponudb – parkovni traktor s priključki

Vse zainteresirane vabimo k oddaji ponudbe za rabljeno opremo – parkovni traktor s priključki. Prilagamo dokumentacijo:

JAVNO ZBIRANJE PONUDB

PONUDBA ZA ODKUP ODPISANE VRTNARSKE OPREME – OBRAZEC

SLIKE TRAKTORJA IN OPREME


Dobrodelna akcija v Psihiatrični bolnišnici Vojnik

Na pobudo tima PZS in NO je v mesecu decembru stekla dobrodelna akcija. Odzvalo se je veliko zaposlenih v bolnišnici in zaradi tega smo lahko z osnovnimi živili in prazničnimi dobrotami obdarili šest socialno ogroženih ljudi. Predbožična dobrodelna akcija je tako dobro uspela, da jo bomo gotovo še ponovili.


Older Entries »